Skogen

Skogen

måndag 11 april 2011

Energiska talgoxar och en och annan mes(propp).

Idag fick jag veta (genom en gammal bekant precis innan jag skulle gå in och handla) att chefen på Konsum blivit uppringd privat av en kund som reagerat på påskuppropet. Vi har ju lagt ut namnlistor och knappar och inne på Ica så ligger både listor och knappar väl synliga på ett särskilt litet bord. Inne på Konsum är allt borttaget.

Denna kund hade tydligen varit upprörd över att det var ett "politiskt uppror". Och undrat om det verkligen fanns tillstånd för att göra så här. Det är ju inte alls så. Det är ju ett upprop och kyrkan är involverad. Och det kan väl kanske vara på sin plats att läsa vad det står på listorna... Där står ju anledningen till alltihop. Suck.

Chefen på Konsum blev alldeles ifrån sig stackarn. Det har varit en del kritik mot Konsum här för att de aldrig får hem varor i tid och det är tomt i hyllorna så hon kände väl att detta var för mycket. Men tydligen så har inte hon heller satt sig in i vad påskuppropet är.

*viskar lite försiktigt* ........ska jag avslöja en sak... för att få tag i det jag behövde handla idag var jag tvungen att gå in på Ica. På Konsum fanns knappt nån färsk frukt, ingen sallad, ingen låglaktosmjölk från milko och anskrämlig potatis. Så jag handlade hälften av det jag skulle ha inne på Ica där det var välfyllt i hyllorna och färskt. Så kritiken mot Konsum är ju inte obefogad.

Och nu törs de alltså inte bry sig om påskuppropet heller. Ja man kan allt undra ibland... Som en trogen konsumkund har jag nu återigen börjat vackla när det gäller min trogenhet. Det börjar luta åt att jag kommer att gå över till Ica på allvar snart. Ja jag vet att jag pratat om det förut men så har det blivit lite bättre ett tag och man har hängt i.

Nu känns det som om bägaren liksom är full. Det får inte plats en enda droppe till.

I alla fall...

Solen skiner, fåglarna kvittrar energiskt och det är VARMT. Härligt! :-)

Fann en liten dikt som jag inte minns när jag skrev men jag lägger in den här... apropå ingenting egentligen. :-)

"Det spelar ingen större roll
var man bor.

Det viktiga är
hur man har det där man bor.
Trivsel beror inte på hur många rum det finns
i ens hus
utan på hur man har det i rummen."


(ELB)

Ha det bra! Kram!

Så här såg min kaktus ut förra året innan flytt. Den brukar blomma i november, det gjorde den inte förra året men det berodde på att den blev rätt så misshandlad innan jag fann en bra plats åt den. Den blommar inte nu heller men det har kommit nya blad i alla fall. Min telefon är ingen bra kamera men det syns ju lite åtminstone.

Inga kommentarer:

AddThis