Skogen

Skogen

fredag 18 november 2011

Äntligen fredag!

Inte så att jag tycker att den här veckan varit extra jobbig men det är allt bra skönt när man varit på Konsum och fredagshandlat och får byta om till fulbyxorna och slappa. Och det är skönt att veta att när klockan blir sju imorgon bitti så får man ligga kvar och gona sig i goa sängen ett tag till. :-)

Idag har jag gjort klart version nummer tre av utställningen och på måndag förmiddag kommer jag och Carina vara på plats i biblioteket i Karlstad för att sätta upp den där. Den ska sitta uppe i ett par veckor sa hon så då finns det möjlighet för fler folk än bara de som bor häromkring att se och läsa den.

Carina pratade på att vi kanske ska göra ytterligare en version, en som är som den förra, eftersom det finns förfrågningar från andra delar av landet och det kan bli långa sträckor och då tar det tid innan vi får dem tillbaka. Så det blir alltså eventuellt fyra stycken versioner av utställningen. Jösses!

Det var lite tjorvigt att få ihop allt så det blev klart idag men det gick. :-) Det blir en ny variant av utställning för varje gång för å ena sidan är det svårt att få den precis likadan som den första och å andra sidan kan det faktiskt vara kul med versioner som är olika. Då finns det större möjligheter för de som bokar den att välja den som passar bäst till deras lokal.

Så just nu vet jag att en version är i Forshaga, och är kvar åtminstone en månad av vad jag förstod, och en ska alltså till Karlstads bibliotek på måndag. Var själva originalutställningen är vet jag inte. Det är ju Sensus och Bilda som har hand om bokningarna, vi fixar ju "bara" materialet. ;-)

Många är de som söker upp kyrkan nu vid den här tiden på året för att få hjälp. Det närmar sig jul och folk har det fattigt hemma. En del säger att pengar inte är allt men det är nog folk som aldrig varit utan som säger sånt.

Det sägs också att man inte blir lycklig av pengar. Jag kan säga att jag skulle bli jäkligt lycklig!

Som sagt var...

Avslutar med några värmländska tankar.

"Sôm tia ha blett nu
så ska ja säj dej
att dä ä inte
värst mycka ti kvar
förrn dä inte
ä nôa ti"

Stig Berg ur Fôlkprat 3

"Sola ho skiner
på anner sia jola
Å iblann skiner ho
på hitsia

Tocken ä dä
i live mä"

Stig Berg ur Fôlkprat 2

Ha en mysig fredag!



Kanske en julgransaspirant. För framtida jular då menar jag. Den har ju en del växande att klara av först. :-)

Inga kommentarer:

AddThis