Skogen

Skogen

torsdag 4 november 2010

En dag på stan

Nyss hemkommen från stan och med lite kaffe i magen känns tillvaron rätt härlig. Vädret idag har varit strålande. Nog för att det blåser en del men det tycker inte jag gör så mycket. Jag stod vid busstationen och njöt en stund i solen innan jag klev på bussen hem.

Åt lunch med Erika på MittiCity. Vi åt thaimat. Den var inte så dum och mätt blev jag (jag tog kycklingspett med ris och jordnötssås) och det var väldigt trevligt att sitta där och prata och äta. Det är mycket folk i farten på stan nu i och med att det är höstlov. Vi gick också till Stadium och köpte en ny ryggsäck åt Viktor.

Träffade min psykolog idag och det är alltid som en energikick. :-) Det är mycket uppmuntran och glädje i våra samtal och hon ger mig väldigt mycket beröm för att jag lyckats komma dit där jag är nu. Så för närvarande så känns det jättebra. Det värker lite överallt som vanligt men värken är tolerabel i och med att jag mår bra inifrån. Det är som om glädjen liksom bubblar i magen ibland. Vilket känns lite märkligt. Det är både märkligt, härligt och ovant på nåt vis. Men det är ju bara att njuta. :-)

Ha en bra dag! Kram!

Här får ni nåt härligt att lyssna och titta på.

Skrattande bäbis

2 kommentarer:

Andreas sa...

Snyggt med nya färger, kändes behagligt att läsa! Kul att psykologen är så bra också!
Läste också om nya glasögon och tänkte direkt på "bakom mina glasonögön.." =D.

Jag blir väl bortöver nästa helg, Erika och Hannah skulle ha lite festligheter för sig så då bjöd de in Bill Clinton, för fint ska det va' =D Så då får du bädda pinnsôffa =)

Har knåpat lite med min blogg, du får gå in och kika.

Kram!

EvaLena sa...

Haha! :-)

Va roligt med en kommentar från dig! Kul att du gillar den nya mallen på bloggen. Jag tyckte det var dags att byta.

Jo jag hörde om festen. Ja det är ju klart att Bill Clinton måste komma. Hehe... Räkna med att pinnsôffa står bäddad och klar när du anländer. Om inte Erika bäddar sin då förstås. ;-)

Kram!

PS. Jag ska genast gå in och kolla på din blogg. Jag har inte kollat den så mycket den senaste tiden för det har liksom inte hänt nåt på rätt länge... ehrm.

AddThis