Skogen

Skogen

onsdag 29 oktober 2008

Idag har det snöat.

Eftersom jag sen igår är hundvakt åt världens goaste, mysigaste vovve så skulle jag såklart ut imorse på promenad och när jag klev ut så kände jag att det regnade. Det var även snöflingor inblandade i regnet som la sig på Isacs rygg. Under promenaden så växlade det lite, ibland avtog det lite och ibland tilltog det, så att säga. Men när vi kom hem så började det snöa rejält och flingorna var enorma och föll liksom i klumpar. Men eftersom det inte var tillräckligt kallt så smälte det bort rätt snabbt. Och just nu tittar solen fram. Men ändå. Första snön har fallit.

Isac ligger på täcket och sover. Viktor har ju höstlov den här veckan så han sitter och ser på film just nu. Imorgon ska han åka till sin pappa för att få ett par lediga dagar även med honom.

Att ha Isac här fixade till den rätta stämningen. Mysstämningen. Det är märkligt vad mysigt det är att ha en hund som ligger under bordet när man äter mat. Eller ligger hoprullad bredvid en i soffan när man ser på teve. Eller ligger på golvet och tuggar på ett ben av sån där torkad oxhud eller vad de gör dem av. Det känns så fridsamt.



Vov på er allihop!

Inga kommentarer:

AddThis