Skogen

Skogen

tisdag 10 juni 2008

Det blåser...

Och jag mår alltid pyton av blåst. Nu för tiden så gör det inget annat än blåser tycker jag. Men det konstiga är att så fort det blir varmt (riktigt hett) då står det stilla. Men när den kallare luften kommer in så blåser den alltid in med stormstyrka. Det är ingen måtta på nånting.

Jag kan inte sova på nätterna när det blåser så det viner runt knutarna. Vaknar stup i ett av att det både viner och skramlar runt min balkong. Och tidigt imorse hade några fiskmåsar nåt slags party utanför. Nån har sagt för längesen att när fiskmåsarna kommer in och är på gräsmattorna så blir det regn. Väntar de på mask månne? För när det regnar kryper ju masken upp och då blir det ju matkalas. :-) Fast jag trodde fiskmåsar mest åt fisk. Fast de kanske är maskätare också.

Så de senaste nätterna har jag inte sovit så bra just på grund av blåsandet. Viktor har sovit som en stock, i och för sig så gör han det för det mesta, men nu har han sovit väldigt gott på grund av att det blivit svalare. Han lider nämligen när det är varmt.

Vi kämpar på nu, de sista skoldagarna för terminen, och kämpar också på med att vara nyttiga. Äter nyttigt och promenerar. Så jag måste ju få säga att vi är väldigt duktiga. :-)

Nu ska jag försöka samla ihop mig och dammsuga lite. Det har blivit lite dåligt med städandet under den här riktigt varma perioden. Det får jag ta igen nu.

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här sitter fiskmåsarna på gräsmattorna varje kväll. Men nu är ju vattnet alldeles bredvid så det kanske inte räknas. Jag menar, vart ska de annars sitta?

EvaLena sa...

Jo det är nog annorlunda när vattnet är alldeles breve. Men det är väl när måsarna kommer in över själva bebyggelsen och vattnet inte är lika nära. För de är ju inte alltid på gräsmattan liksom.

Det är nog nåt gammalt talesätt från forna dar kanske. ;-)

AddThis