Skogen

Skogen

torsdag 17 mars 2011

En massa möten...

Eftersom jag inte tjôtat om Påskuppropet på några dagar så tyckte jag att det var dags igen. :-)

Jo idag har vi haft ett första arbetsmöte angående just påskuppropet som vi då kommer att ordna här på vår väldigt lilla ort. :-) Vi blev bara fyra stycken i vår lilla arbetsgrupp men det är rätt så lagom ändå. Så nu är det namnlistor som ska ut på byn och så småningom affischer och närmare planering om programmet på själva uppropet. Vi ska vara i folkets hus eller Kulturhuset som det blivit omdöpt till nu på senare tid. Så jag återkommer väl med jämna mellanrum och rapporterar om vad vi håller på med. Det ska bli väldigt intressant att se om vi får hit mycket folk. Detta med utförsäkring kan ju hända vem som helst så man behöver ju inte vara utförsäkrad just nu för att delta i detta, det hoppas jag ju att folk förstår.

I alla fall.

Var på möte/samtal igår med rektorn för särskolan och det var ett trevligt möte och ingen av de barn/ungdomar som har autism/Aspergers kommer att bli utplacerade i vanlig klass. De kommer att få gå kvar i särskolan men måste från och med höstterminen studera utifrån den vanliga läroplanen, inte särskolans. Och för Viktors del blir det ett mastodontjobb. Men sen har han också möjligheten att få gå kvar ett par år till om det skulle behövas. Detta beror ju på vilken slags gymnasieutbildning han väljer längre fram. Vad som också kom fram var att gymnasieskolan ska utforma ett slags IV- program som är anpassat för autistiska elever. Där har ju Viktor fördelen att när det är hans tur att välja till gymnasiet så har just detta program varit igång i nästan ett helt läsår och vi vet lite om hur det funkar. Mer möten och info om detta blir det under våren.

Ute lyser solen för närvarande men jag hörde förut, jag har inte själv kollat nån väderrapport, att det ska bli snö igen imorgon. BUUU! Jag vill inte ha mer snö nu, nu vill jag ha vår! Är så nöjd på vintern och halkan.

Fast egentligen ska man väl inte gnälla, vi bor ju inte i Japan i alla fall. Eller Libyen... Där vore nog en sån sak som lite snö nåt de skulle välkomna om de slapp allt annat elände. Men man är ju sig själv närmast eller hur de säger. Man ser de egna problemen som störst i alla fall. Jag ser inte snö som ett problem så sett men jag vill bara inte ha mer av det just nu. Faktiskt.

Apropå ingenting så är min restgarnssjal klar. Så här blev den. :-)

Nu blir det ju inte så bra bilder med min telefon men den syns ju i alla fall. Färgglad och trevlig. ;-)

Passar ju bra om det blir mer snö och man ska sitta här och det blir lite ruggigt.

Men nu har jag ju inget garn kvar alls tyvärr. Det var inte bara restgarner utan även nystan med garn som inte kunde användas till sockor, det var liksom för tunt.

Jag får väl vänta på påfyllning från nåt håll. ;-)

Ha det gott! Kram!

Inga kommentarer:

AddThis