Skogen

Skogen

måndag 6 december 2010

Snö, innebandy och tårta

Idag har jag varit lite sliten men jag mår rätt så bra ändå. Det är tillåtet att känna sig lite seg då och då och även om jag har saker som jag egentligen skulle göra så känner jag mig inte stressad. Jag får ta itu med dem när jag känner att jag hämtat nya krafter och är redo.

Helgen har gått vansinnigt snabbt. Men det berodde säkert på att det var fullt upp hela tiden. Plus att för att jag ska orka göra det jag vill måste vila emellanåt. Detta är livsviktigt. Ibland kan det kännas trist att göra det men jag tjänar oerhört mycket på det.

Lördagen gick i ett huj och söndagen med. Jag var på innebandymatch på förmiddagen, min systersons (den äldre den här gången) lag vann med 19-6. :-) Det var ett glatt gäng som åkte hem efter matchen, nöjda med resultatet.

Sen var det mat och sen blev det tårta. Ja vi firade Viktor i förväg i och med att han åker till sin pappa på själva födelsedagen som är nu på fredag. Han är väldigt nöjd med sin säng och sover bra i den. Och den tomte som han fick av sin mormor igår tycker han väldigt mycket om. :-) Tycker den är så gullig. Han har ställt den på databordet. Han fick lite mer presenter av Erika, påslakan, duschkräm, deo och färgpennor, sånt där som man behöver liksom. :-)

Snön ligger tjock härute. Det har snöat inatt och även under dagen till och från. Längtar till sommaren... ja jag vet! Det är för tidigt med det. Men jag kan inte hjälpa att jag gör det i alla fall. Nog för att vintern har sina bra sidor också, trots halka, dåligt plogade vägar/trottoarer och kyla, men jag har ingen lust att ha en lååååååång vinter framför mig. Suck. Allt blir så omständligt så fort man ska gå utanför dörren. Så mycket kläder som ska på. Skor som ska snöras och halsdukar som ska viras varv på varv runt halsen...

Men sen kan det komma såna där fina dagar då man blir fullständigt betagen i snön och vintern. När solen lyser från en klarblå himmel och det glittrar överallt. Då tycker jag om vintern. :-)

Ha en bra dag! Kram!



















Februari 2006 har jag för mig att jag tog den här bilden.

Inga kommentarer:

AddThis