Skogen

Skogen

onsdag 8 december 2010

Nu kan det bara bli bättre.... hoppas jag.

Idag har jag haft en riktig skitdag kroppsligt sett. Jösses vilken värk! Nu vet jag inte om det är kylan som gör att det blir så här för jag minns inte hur det var förra året. Nog tror jag att jag hade värk och då hade jag heller inte mått så bra som jag gjort sedan i våras så jag hade inte så mycket att jämföra med. Det är influensavärk i hela kroppen. Men jag har lyckats släpa mig fram genom dagen och varit i tvättstugan, lagat mat och allt det där. Utan värktabletter också, det blir ju oftast inte bättre av det ändå. Jag tog endast en panodil på förmiddagen för att få bort den huvudvärk som var i antågande. Sov lite dåligt inatt, därav huvudvärken. Vaknade av värk i fötter och ben och kunde inte somna om på en stund. Fibron passar på att göra sina nedslag ibland, rejält också.

I alla fall. Imorgon är det dags igen för arbetspraktik. Jag var iväg igår också i kylan. Klädd som en nordpolsfarare. :-) Ja det får inte finnas en glipa där kall luft kan komma in.

Spenderade en del tid idag med att se på flera avsnitt på datorn av Annas eviga, ett program som går på SVT. Jag gillar dessa program, hon brukar ha intressanta ämnen och intressanta gäster. De är en halvtimme långa ungefär och det är väl rätt så lagom. Fast ibland, om diskussionen är igång bra och man vill höra mer så har jag önskat få se en halvtimme till. Särskilt ett av dem skulle jag velat höra mer av. Det handlade om kvinnokroppen. Sånt är alltid intressant att höra teorier om. Det handlade om varför vi kvinnor aldrig är nöjda med hur vi ser ut och varför modet är som det är och så vidare.

Detta är något som jag kanske utvecklar en annan dag för jag har många tankar om det. Hoppas min kropp inte är så besvärlig mot mig imorgon för det har jag inte tid med. ;-) Inte lust heller...

Ha det bra! Kram!

Inga kommentarer:

AddThis