Skogen

Skogen

lördag 26 september 2009

Seg "kola", twix och kaffe

Det blir en kortis idag för jag är seg i huvet som en gammal kola. Gårdagen var bra. Jag träffade min coach och vi pratade i över en timme. En mycket trevlig och positiv kvinna. Vi ska träffas igen nästa fredag. Hon skulle kolla upp lite grejer angående stresshantering och liknande så får vi se vad hon har att komma med nästa gång. Själv skulle jag fundera på vad jag vill pröva på om och när det eventuellt skulle bli aktuellt med en arbetsprövning igen. Jag ska försöka vara kreativ. :-)

Det som var lite tråkigt med gårdagen var att jag blev tvungen att gå och vänta på bussen hem i över en timme. Som tur var så var vädret härligt så jag kunde sitta på en bänk en stund och filosofera men trist blev det ändå. Om jag varit smart kunde jag ju tagit med min "resbok". Ja jag har en bok som jag brukar ta med när jag åker tåg, buss eller bara sitter och väntar nånstans. Det är The shipping news av Annie Proulx. Den blir nog aldrig utläst för jag läser ju bara små snuttar varje gång. Boken är gjord till film av Lasse Hallström. Den heter Sjöfartsnytt på svenska. Tror Kevin Spacey har huvudrollen. (Annie Proulx har också skrivit Brokeback Mountain, denna tragiska kärlekshistoria som även den blivit film. Jag har både boken och filmen.)

I alla fall. Det var trist att vänta. Och i och med den ansträngning som det ju ändå var att åka iväg och vara borta och ranta runt i väntan på bussen så var jag helt slut när jag kom hem. Det gick åt lite extra bamyl igår så jag skulle orka göra mat på eftermiddagen. Jag åkte halv tio på förmiddagen och kom hem vid ett. Och då var jag ändå bara en mil hemifrån. Bussarna går aldrig när man vill att de ska gå.

Nu ska jag ta mig lite kaffe tror jag. :-) Kram!

Mitt lördagsgodis... mmm... :-)








PS. Idag är det den 26:e och jag uppmanar de som kan, orkar och vill att tända ljus utanför något av F-kassans kontor till minne av de som inte fick någon hjälp och som inte orkade leva längre. Tänk på dem idag.

Kram igen!

Inga kommentarer:

AddThis