Skogen

Skogen

måndag 28 september 2009

En "extra söndag" utklädd till måndag... hm...

När jag läste rubriken så blev ordet "utklädd" konstigare ju fler gånger jag läste det... Men det kanske bara är jag som är konstig... hehe...

Det är måndag igen. Viktor är ledig, det är studiedag, och det är som att få en extra söndag. Jag gillar egentligen inte vanliga söndagar så jag vet väl inte riktigt hur jag ska tycka om en extra söndag. Eller måndag-söndag blir det ju. (Möndag... såndag...?) Viktor är glad däremot. :-)

Imorgon ska han och klassen iväg på badresa. Ja till ett badhus då förstås, något annat vore rätt kyligt. Det ser han fram emot för han älskar att bada och simma. Och vid detta badhus har de nåt slags stort plaströr man kan åka i ner i vattnet. Han blir alldeles sprallig bara av att tala om det. De har jobbat bra på lektionerna och får denna resa som belöning sa han. Det låter ju bra.

Helgen har väl varit okej. Jag fick ett anfall av akut trötthet och värk på lördag så jag fick pallra mig i säng en stund och sova lite men igår var det bättre.

Gårdagen gick ovanligt fort, för att vara söndag, det var mycket köksbestyr. Matlagning och äppelpaj. Och disk förstås.

Septembersolen lyser idag och gör allt extra färgglatt. Alla träd som börjat skifta färg blir ju helt fantastiska när de får sol på sig. Man får passa på att njuta av soliga dagar för snart är det november och då brukar det vara så mörkt och regnigt att man får ha lamporna tända från morgon till kväll. Jo jag vet att oktober kommer innan dess men då finns det fortfarande färggranna löv på träden som gör att allt blir ljusare. ;-)

Snart är det jul igen! Jora, det går fort. Men än så länge får man vänta med att sjunga julsånger och fundera på vad man inte kan köpa i julklapp i år igen... För jag kan inte längre köpa några julklappar. Har inte kunnat på flera år. Socialbidraget räcker inte till sånt. Men man får försöka leva ändå. Så är det bara.

Ha en härlig måndag! Kram!


Lite mer av den här varan vore inte fel. ;-)

De som säger att pengar inte är allt har nog aldrig varit utan.













Dagens citat:

"Ingenting är omöjligt, för den som inte behöver göra det själv."

Inga kommentarer:

AddThis