Skogen

Skogen

onsdag 11 juli 2012

Vad är det frågan om? Ja man kan ju undra

För några dagar sen fick jag ett mail där det var en vilt främmande människa som bjöd in mig till facebook. Det var dessutom en påminnelse, jag har fått ett liknande mail förut men då tog jag bara bort det, så jag blev lite extra irriterad.

Jag såg också längst ner i mailet att det fanns en länk där det stod att man kunde avregistrera sig för att slippa såna mail framöver. VADDÅ AVREGISTRERA? Jag har ju aldrig registrerat mig över huvudtaget. Jag läste också att trots att jag avregistrerade min mailadress så skulle facebook spara den även om de inte skulle skicka mig några fler såna där inbjudningar. Gissa min reaktion.













Hur har facebook fått tag i min mailadress från början? Jag har inget konto, de som finns har Carina fixat och de hör till utställningen och boken. Jag har inget privat och kommer aldrig att ha det heller.

Så mitt bekymmer är var facebook fått min mailadress ifrån. Den som bjöd in var en asiatisk tjej med namnet Fan Yang (det var en bild på henne också) och jag har ingen aning om vem hon är. Och inte är jag intresserad av att veta det heller.

Vad jag inte såg första gången jag fick mailet var just det där med länken till avregistrering för när jag såg att det var från facebook tog jag bort det direkt och tänkte inte mer på det. Förmodligen var jag också en aning stressad eftersom jag inte redan då ifrågasatte hur de/hon fått min mailadress.

Och till alla er som har facebook... ALLT som ni lägger in där och skriver där ägs av facebook. Bara så ni är medvetna om det.

Semestertider gör för övrigt denna fibrotant väldigt trött. Ena stunden så kan jag tänka på att jag ska göra nåt, och jag ser fram emot det, stunden därpå sköljer tröttheten över mig som en stor våg.  Och då blir det inte så mycket med nåt alls.

Det blir nästan lite som det där tokiga ordspråket eller citatet kanske man ska kalla det... Vet inte om det är exakt så här det är men... "Ibland känner jag en sån otrolig arbetslust men då sätter jag mig ner tills det har gått över". HA!

Kram!

Inga kommentarer:

AddThis