Skogen

Skogen

söndag 18 januari 2009

Söndag igen.

Det har varit fullt upp de senaste dagarna för jag har tagit bort alla mina tomtar. Ja inte de jag har på loftet, de går nog aldrig att få bort. Hehe... Men alla de andra.

Så nu är alla julsaker nedpackade för den här gången. Det mesta är också nedburet i källaren, det är endast några få saker kvar häruppe som står i hallen i väntan på transport ner. Vi hade julgransskakning i fredags med godis som jag gömt i granen och som Viktor fick leta reda på. Först letade han bara, han plockade inte ner grejerna ur granen men den finten gick jag inte på. Han fick allt lov att hjälpa till lite också... När alla grejer var bortplockade så var det bara att plocka isär granen, nu är den bara en pinne som står i hallen bredvid kartongen med grenarna. :-) Praktiskt.

I och med att jag haft annat för mig (det har tagit tid med ta-bort-julen-städandet) så har jag inte skrivit nåt mer om min resa och den där utställningen som jag skulle på. Men jag lovar att återkomma till detta vid tillfälle. Om jag kommer ihåg det förstås, mitt minne är bra men kort.

Idag är det som sagt söndag och det har yrt omkring snöflingor ute. Det känns lite ruggigt idag. Samtidigt som jag tyckte det var lite sorgligt att ta bort julsakerna (det är så mysigt med allt det röda och varma) så kommer känslan av vår över mig när jag byter julgardinerna mot ljusa fräscha våraktiga och jag blir lite besviken när det börjar snöa igen. :-( Men vintern är ju inte över än på ett tag även om jag skulle vilja det.

Men man kan ju redan nu njuta av tulpaner om man vill. Det är ju tur. :-)


Kram från en som inte gillar ruggiga söndagar med snö när sol och värme vore att föredra...

;-)

Inga kommentarer:

AddThis