Skogen

Skogen

onsdag 4 maj 2011

Datorhaveri

Ja som rubriken säger så är det problem. Sitter just nu vid Viktors dator eftersom min egen dator bestämde sig för att bli sjuk i måndags. Windows har drabbats av nåt elände, blivit trött och lagt av. Så datorn måste formateras. Som tur var så har jag inget viktigt på C , lärde mig det efter förra omgången när datorn krånglade.

Det känns onekligen väldigt svårt att vara utan sin egen dator. Som tur är så är inte Viktor hemma den här veckan så jag kan låna hans för att kolla mailen och läsa på nätet och så. Men alla mina anteckningar och foton och allt sånt är ju på min dator. Suck.

Det är ju bara att hoppas att datorn kryar på sig efter formateringen annars vet jag inte hur det blir. Vi får väl se.

Har haft svår abstinens till och från. :-) Var ju helt plötsligt "tvungen" att se på teve! Hehe... Ja annars har jag ju allt jag vill se på datorn. Så igår kväll satt jag och kollade på avsnitt av Vänner, det var ett tag sen, jag har ju alla säsonger på dvd. Det var skön avkoppling även om det var lite ovant att sitta i soffan och glo på teverutan. Tänk så beroende man blir av den där uschla burken ändå. Ja jag menar datorn, fast man kan bli rätt beroende av teven också i och för sig.

Förresten, läste ett lustigt inlägg på Åke Catos blogg för ett tag sen. Att när en datanörd dör så är han inte död utan bara utloggad. ;-) Det var en bild på grav med en dator som gravsten istället för en sån där vanlig. Det såg rätt häftigt ut tyckte jag.

I alla fall. Livet går vidare, med eller utan dator. Men nog hoppas jag på att få ordning på skrället snarast...

Ha det gôtt. Kram!

Inga kommentarer:

AddThis