Skogen

Skogen

fredag 19 december 2008

Nu är det inte långt kvar till julafton...

Ja nu är det inte långt kvar tills det är julafton. Och jag hoppas att alla får den jul som de önskar. Det finns många förhoppningar på just den här helgen. Både från barn och vuxna.

Det enda som jag önskar är att ingen blir sjuk för det vore ju rätt tråkigt. Annars kan det få bli lite som det vill. När man inte lever ihop med någon av sina barns fäder så får man också anpassa sig till vad de tänkt hitta på. I år kommer Viktor att få vara hos mig under hela julen vilket jag blev mycket förvånad över eftersom Viktors pappa oftast blir tjurig när jag ber om nåt. Men nu var han ju hos sin far förra julen så då bestämde vi att han får vara hos mig i år. Det känns bra. Plus att för första gången på alla år så sa han att Viktor kunde vara hos honom på nyår vilket var ännu mer förvånande. Han brukar alltid behöva jobba den helgen så jag blev nästan stum av häpnad där ett tag.

Han var så vänlig och tillmötesgående så jag misstänkte att han fått ett snällpiller eller kanske drabbats av en snällbacill eller så... ;-)

Men det är ju trevligt med såna överraskningar. Sånt blir man glad av.



Dost thou love life?
Then do not squander time,
for that is the stuff life is made of.
- Benjamin Franklin





2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var värst, vart tror du man skaffar såna där snällpiller? Det vore kanske inte så dumt att ha. :)

EvaLena sa...

Ska du ha dem för eget bruk eller tänker du dela ut till nån? ;-)

Ingen aning om var de finns, men jag håller med, det vore bra att ha såna ibland. Man kunde bjuda dumt folk på kaffe och slänga i några snällpiller samtidigt.

AddThis