Skogen

Skogen

torsdag 20 februari 2014

Fritidsbanken!

Idag handlar mycket om Fritidsbanken för min del. :-) Jag har twittrat bilder på kända personer som stöttar och nu tänkte jag lägga in en länk till filmen om Fritidsbanken där Sven-Erik Persson berättar.

Filmen om Fritidsbanken

Nästa vecka är det sportlov, i alla fall här i Värmland, och det är ett bra tillfälle att gå till Fritidsbanken och låna utrustning till vad man nu vill hålla på med i snön. OM det finns snö förstås. Det var ju det också.

En fantastisk idé är det och det håller på att sprida sig till allt fler kommuner. Kristinehamn, Grums, Hagfors och även utanför Värmland. Det enda ställe där det finns i färdig form än så länge är bara här i Deje.

Det är en toppenidé för alla som inte har råd att köpa fritidsutrustning men även för andra som kanske inte vill köpa en massa grejer som sedan står och skräpar. Återanvändning är själva tanken.

Och har man nån slags fritidsutrustning stående hemma som inte används; lämna in det på Fritidsbanken i Deje. Om du bor i närheten och har möjlighet då förstås. Öppettider är: tisdag 16-18 och fredag 16-18. Adressen är Korsvägen 5, Deje.

Annars kan du ju faktiskt starta en egen Fritidsbank. Det är inte så svårt. Du kan läsa mer på:

Fritidsbankens hemsida

Fritidsbanken Facebook

Fritidsbanken Twitter

Avslutar med en bild på en av de idrottare som stöttar Fritidsbanken.

Skidåkaren och OS-medaljören Marcus Hellner  :-)














Ha en bra kväll! Kram!


Inga kommentarer:

AddThis